invitatie scoala de vara - Detectia Pierderilor de APA

In jos

invitatie scoala de vara - Detectia Pierderilor de APA

Mesaj  Admin la data de Lun Iul 11, 2011 8:37 pm

In tradiţia ultimilor ani, in timpul verii organizatiile de profil organizează „scoli de vara” cu caracter documentar si de instruire, in parteneriat cu firme de prestigiu din domeniul producerii de echipamente, instalaţii sau tehnologii folosite in sectorul apei si al canalizării. In acest an, Centrul de Formare si Perfecţionare Profesionala in Domeniul Apei (CFPPDA), fundaţia specializata a Asociaţiei Romane a Apei (ARA), organizează prima scoala de vara pentru „detectia pierderilor de apa” in Ungaria, Austria, Germania. Perioada avuta in vedere pentru aceasta acţiune este 26.07 – 02.08. 2011.

Scoala de vara este destinata personalului impicat direct in activitatile de detectie a pierderilor de apa. Schimbul de experienta propus cu echipe similare din cadrul Companiilor de apa din Viena si Budapesta, alaturi de seminariile teoretice si exercitiile practice organizate impreuna cu compania Seba Dynatronic, demostreaza caracterul practic si plus valoarea pe care participantii o pot aduce in cadrul companiilor dvs. Agenda detaliata propusa este ataşată prezentei invitaţii.

Cazarea in Germania va fi asigurata parţial de organizatiile partenere, care vor prelua costurile necesare prezentărilor teoretice si demonstraţiilor practice. Taxa de participare, care va fi suportata de care companiile româneşti participante, va acoperi următoarele cheltuieli:

· Cota parte din costul transportului cu autocarul;

· Taxa pentru asigurările medicale;

· Cota parte din cheltuielile de protocol pentru firmele ce accepta calitatea de gazda;

· Cota parte din cheltuielile de organizare;

· Cota parte din cheltuieli legate de cazarea pe teritoriul statelor vizitate.

Valoarea contribuţiei companiilor romaneşti participante va fi de 2750 RON (+ TVA), pentru un delegat, suma urmând a fi virată pana la data de 19 iulie a.c., in contul Fundaţiei CFPPDA RO41 BTRL 0410 1205 7979 27XX, deschis la Banca Transil-vania, Sucursala Lipscani Bucureşti.

In cazul in care onoraţi invitaţia noastră, vă rugăm să ne confirmaţi participarea prin transmiterea Talonului de participare completat cu datele solicitate, semnat de conducătorul unităţii şi stampilat. Cazarea participipantilor se va face in camere duble pe toata durata desfasurarii scolii.

Având in vedere timpul scurt avut la dispoziţie, vă rugăm să ne transmiteţi pana la data de 19 iulie faxul de confirmare a participării dvs. Menţionam că locurile sunt limitate (maxim 20 de persoane), iar înscrierea se va face in ordinea primirii taloanelor (conform precizărilor de mai sus) la Fundaţia CFPPDA , Bucureşti, Splaiul Independentei nr. 202A, et. 9, telefon/fax 021-3162829. Informaţii suplimentare despre acest eveniment se pot obţine de la dl. director execitv Silviu LĂCĂTUŞU – 0744 215 772.
FUNDATIA C.F.P.P.D.A.


DIRECTOR EXECUTIV


Ing. Silviu LĂCĂTUŞU

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 335
Data de înscriere : 13/07/2010
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA

Vezi profilul utilizatorului http://pierderideapa.wordpress.com

Sus In jos

astept pareri

Mesaj  Admin la data de Vin Iul 29, 2011 12:03 pm

cei care au aprticipat sunt ruati sa e prezinte si noua--celorlalti neprivilegiati---ce au vazut si au invatat
multumesc
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 335
Data de înscriere : 13/07/2010
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA

Vezi profilul utilizatorului http://pierderideapa.wordpress.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum