Desfundare si inspectia video a conductelor de canalizare

In jos

Desfundare si inspectia video a conductelor de canalizare

Mesaj  Admin la data de Vin Apr 29, 2011 1:00 am

Desfundare si inspectia video a conductelor de canalizare

Pentru desfundarea conductelor de canalizare folosim:

Metoda veche numita "şarpe", dar cu tehnologie nouă, spirala confecţionată din oţel de diferite diametre şi este agregată de un aparat special. Eliminarea dopurilor formate in conducta de scurgere cu acest echipament este mai eficient decât cu "şarpele" (metoda cu manivelă), deoarece cu capetele adaptabile se pot recupera obiecte căzute, se dislocă materialele de construcţii întărite pe peretele conductelor, eliminarea depunerilor sau a rădăcinilor din conducte. Metoda prin desfundare şi spălare cu jet de apă numită "vomă".
Cu capetele speciale şi cu presiunea de până la 220 bari, se pot desfunda şi decolmata conducte de canalizare, fără a se deteriora peretele sau îmbinările acestora. Pompa de presiune este asamblată pe autoutilitară de 3 tone, deplasarea şi funcţionarea datorită consumului redus, lucrarea prestată este mai ieftină decât cu autospecialele de mare tonaj, dar eficienţa este aceeaşi. Inspecţia video este indispensabil pentru a verifica starea interioară a conductelor subterane, fără săpare. Cu această tehnologie se poate afla starea tehnică a conductei existente, durata de viaţă al conductei, cauza înfundării repetate al canalizării.

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 335
Data de înscriere : 13/07/2010
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA

Vezi profilul utilizatorului http://pierderideapa.wordpress.com

Sus In jos

Re: Desfundare si inspectia video a conductelor de canalizare

Mesaj  LeaderEco la data de Vin Iul 08, 2011 12:37 am

Sunt curios, tinand cont de stare canalelor nostre, pana la ce diametre puteti curata cu 220 bar pe 3 tone si ce autonomie de lucru are "jucarioara".
Treaba asta despre care povestesti mai degraba se cheama "spart dopurile".Ultima editare efectuata de catre LEADER in Vin Iul 08, 2011 12:39 am, editata de 1 ori (Motiv : informatie incompleta)
avatar
LeaderEco

Mesaje : 3
Data de înscriere : 07/07/2011
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum