water ideas

In jos

water ideas

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 15, 2014 3:06 am

În perioada 22-24 octombrie va avea loc la Bologna, în Italia conferinţa “Water IDEAS” – Intelligent Distribution for Efficient and Affordable Supplies. Conferinţa este organizată de Asociaţia Internaţională a Apei IWA în colaborare cu AccaDueO 2014 Water Fair.
Scopul conferinţei este acela de a facilita discuţii despre cele mai recente evoluţii, strategii, tehnici şi cele mai bune si inovatoare practici internationale legate de managementul reţelelor de apă.

Teme propuse:

-Sisteme inteligente de apa
-Pierderea de apă
-Cererea de energie în rețelele de distribuție a apei

Conferinta va gazdui o sesiune specială de proiecte inteligente de apă finanțate de către Comisia Europeană și alte instituții. Această sesiune va permite partenerilor de proiect să prezinte soluțiile lor inovatoare, difuzarea rezultatelor lor, schimburi de experiență și să țină legătura cu alți cercetători și inovatori.
Grupul de lucru pe pierderi de apă de la IWA – Water Loss Specialist Group este reprezentat de cele mai mari personalităţi în domeniul pierderilor de apă : Marcco Fantozzi, Tim Waldron, Bambos Charalambous, Malcolm Farley, Walter Kling, Jurica Kovacs, Allan Lambert, Jo Parker, Stuart Trow, etc.
Programul conferinţei şi alte detalii legate despre conferinţă se găsesc pe Website: http://www.waterideas2014.com/?lang=en
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 335
Data de înscriere : 13/07/2010
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA

Vezi profilul utilizatorului http://pierderideapa.wordpress.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum