putem sa nu pierdem apa , daca ne ingrijim de consum

In jos

putem sa nu pierdem apa , daca ne ingrijim de consum

Mesaj  AltenFilter la data de Joi Mar 08, 2012 5:40 am

Stimabililor

Prin prezenta dorim sa supunem atentiei dumneavoastra o propunere de colaborare in cadrul recentului protocol al comunitatii europene “obiectiv clima 20-20-20”, care prevede reducerea cu 20% a emisiei de noxe in atmosfera si sporirea cu 20% a energiei produse prin surse regenerabile pana in anul 2020, in plus fata de nivelurile stabilite prin acordul de la Kyoto, care trebuie atinse pana in 2012.

Comunitatea europeana, ca supliment la fondurile fixate in 2009 in cadrul proiectului European Energy Recovery Plan (PERE), a aprobat la 11 noiembrie 2010 un fond de 146 milioane Euro avand ca scop proiecte de economisire si de eficientizare a energiei, acest fond fiind disponibil de la 1 ianuarie 2011 si pana la 31 martie 2014 si accesibil in baza unor proiecte ale diferitelor entitati, finalitatea fiind cea stabilita de acordul UE 20-20-20.

Dupa cum bine se stie, apa este un bun esential in toate activitatile umane, un bun care trebuie ocrotit si pastrat.
Progresul tehnologic si schimbarea modului de viata au generat consumuri si risipa exagerate. Reducerea utilizarii apei fara a afecta confortul, reduce automat consumul de energie si, mai important, reduce emisiunea de CO2 in atmosfera.

Societatea noastra, S.C. Alten-Filter S.R.L. a pus la punct si comercializeaza dispozitive simple si economice pentru economisirea apei si energiei; aceste dispozitive, aplicate la partea terminala a robinetilor sau inaintea dusului cu para de dus sau palarie de dus, la perete, pot reduce consumul cu pana la 56%.

KIT-urile DE ECONOMISIRE A APEI formate din doua economizoare de lavoar si unul de dus ,permit familiilor obtinerea unei economisiri energetice concrete si ofera administratiei locale posibilitatea, cu o mica investitie, de a perticipa activ la atingerea obiectivelor ambientale stabilite de catre UE si accesul la fondurile dedicate.

Iata un exemplu concret:
daca 5000 familii (se presupune, compuse din 3 persoane, in total 15.000 locuitori) ar monta unul din Kit-urile noastre de Economisire a Apei, precum cel pe care vi l-am trimis, ar putea economisi circa 297,31 euro pe an si circa 136 kg de dioxid de carbon per familie, cu o cheltuiala generala de 45.000 euro , iar economia anuala (apa si energie) care s-ar putea obtine este de 425.000 euro si o mai mica emisie de CO2 in atmosfera, de circa 680.000 kg.*
DACA VI SE PARE INTERESANT ASTEPT INTREBARI DE LA DVS

AltenFilter

Mesaje : 6
Data de înscriere : 08/03/2012
Localizare : Craiova , Dolj

Vezi profilul utilizatorului http://www.altenfilter.ro

Sus In jos

economie la apa

Mesaj  Admin la data de Joi Mar 08, 2012 11:55 pm

cred ca dispozitivele se refera la consumatorii casnici care ar economisii apa
poate ne prezinti siteul companiei unde sa putem vedea si poze
despre preturi ce ne poti spune?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 335
Data de înscriere : 13/07/2010
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA

Vezi profilul utilizatorului http://pierderideapa.wordpress.com

Sus In jos

magie "abracadabra" si dispare fix jumatate din costuri si consumuri

Mesaj  vasaurflo la data de Vin Mar 09, 2012 11:49 am

Site-ul este : http://altenfilter.ro/

Sunt cam sceptic de ce scrie in pagina de site, dar nu inseamna ca nu poate fi adevarat, dar totusi reducerea este chiar la jumatate cam bate la ochi.

A daca s-ar zice ca este mai eficient cu 20% fata de ce este in prezent mai merge si poate pune si niste preturi cat tine ....

Oricum succes firmei in promovarea produselor.

vasaurflo

Mesaje : 28
Data de înscriere : 18/07/2010
Varsta : 37
Localizare : BUCURESTI

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: putem sa nu pierdem apa , daca ne ingrijim de consum

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum